Over ons

”Het is gewoon een kick om te zien hoe mensen los kunnen gaan op diverse soorten kostuums. Wanneer bezoekers voor het eerst voor mijn camera staan zijn ze vaak wat nerveus. De een is wat verlegen terwijl de ander helemaal opgaat in zijn/haar rol. Maar het is altijd zo dat wanneer ik ze de eerste foto’s laat zien en ze ontdekken hoe leuk het is, de meeste bijna niet meer te remmen zijn in hun enthousiasme!”
Robin de Ridder

  • Eigenaar: Robin de Ridder
  • Opgericht in: 2016
  • Gevestigd in: Hilversum
  • Skills: Regie, Camera, Fotografie, Photoshop

Begin 2017 zijn Mai Bake en Robin de Ridder KostuumFotografie Hilversum gestart. Zij kenden elkaar van eerdere enthousiaste samenwerkingen en besloten de handen ineen te slaan. KostuumFotografie is ontstaan doordat ze hun kwaliteiten als fanatiek Filmmaker/Fotograaf en Kostuumverhuurbedrijf wilden gaan combineren.

Er is een knusse studio gebouwd in het pand van Mai’s Kostuumverhuur om de kostuumhuurders of klanten voor KostuumFotografie in op te vangen. Bezoekers komen direct langs het complete assortiment aan verhuurbare, handgemaakte kwaliteitskostuums, wanneer ze richting de fotostudio lopen. Daardoor zit de goede sfeer er vaak direct al bij binnenkomst in!

Samenwerking

Romedia Filmproducties

Romedia Filmproducties is een jong en fris audiovisueel productiebedrijf, dat zich richt op alle diverse soorten filmproducties; zoals fictiefilms, bedrijfsfilm, videoclips, registraties, commercials e.d. Ze produceren en ontwikkelen deze video’s volledig binnen hun eigen netwerk met kinderlijk enthousiasme, een legale portie verslaving en een vleugje rebelsheid.

Robin de Ridder voltooide in 2016 zijn Bachelor of Arts opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (filmregisseur & producent), waarna hij graag voor zichzelf wilde starten. Hij is jong, ambitieus en doet graag wat hij leuk vindt. Als echte ondernemende beelddenker staat hij altijd klaar voor nieuwe opdrachten.

Mai's Kostuumverhuur Hilversum

Iedere gelegenheid vraagt om een unieke outfit. Daarom bent u bij Mai’s Kostuumverhuur aan het juiste adres. Met een brede collectie van historische kleding, galajurken en thema kostuums in ieder denkbaar genre is deze site altijd up to date. De collectie is nooit compleet. Regelmatig staan er weer nieuwe, vaak handgemaakte unieke stukken op de site.

Mai Bake is de creatieve geest achter deze business en heeft na haar modeacademie altijd veel feeling gehad met de theaterwereld. Na voor verschillende theatergroepen en toneelverenigingen kleding ontworpen en gemaakt te hebben, wil zij met haar kostuumverhuur meer uit haar passie halen.

”Hoe leuk is het om mensen om te toveren in een ander personage, zeker als het om hun idool of lievelings- karakter gaat. De grootste Elvis fan trekt het witte pak met glitters aan, zet de pruik op, draait zich om naar de spiegel en dan die blik op zijn gezicht. Onbetaalbaar! Wat een uitdaging om de juiste outfit met bijpassende accessoires uit te zoeken. Ik geniet van de blije gezichten als ze in de studio gaan staan en lief naar Robin lachen.
– Mai Bake

  • Eigenaar: Mai Bake
  • Opgericht in: 2012
  • Gevestigd in: Hilversum
  • Skills: Kostuum-ontwerpster, Styliste